Evenementen

De Limburgse Biervrienden vzw

Hier vind je enkele bierige evenementen. Wens je ook een evenement hier te presenteren? Stuur ons een email met eventueel de flyer en wij zorgen ervoor dat deze hier verschijnt.


De 24 uurs van Maastricht

Biervereniging PINT Regio Zuid-Limburg presenteert in samenwerking met Brand Bierbrouwerij bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2017.

Het festival heeft een mooi assortiment speciaalbieren uit de Euregio aangevuld met diverse internationale speciaalbieren. Na schitterende edities in 2013, 2014, 2015 en 2016 gaan we voor een nog mooier bierfestival in 2017! Op de huidige locatie vieren we dit jaar ons 5-jarig jubileum en dat vieren we o.a. met de introductie van ons 24uurs jubileumbier!

De inwendige mens wordt goed verzorgd middels enkele eetstandjes. Er is een lopende brouwdemonstratie verzorgd door bierbrouwerij Ambrass uit Sittard. Op zowel vrijdag als zaterdag verzorgen we Masterclasses foodpairing en er zijn diverse bierroutes samengesteld met tekst en uitleg. We verzorgen bierwandelingen door Maastricht, rondleidingen bij bierbrouwerij Bosch in Maastricht en nog veel meer!

Geniet van de heerlijke bierspecialiteiten bij D’n Hiemel, Helpoort en het Faliezusterspark in Maastricht. De Helpoort is niet alleen de oudste stadspoort van Maastricht maar ook van Nederland en dateert van 1229. D’n Hiemel is direct gevestigd naast de Helpoort! Het Faliezusterspark ligt vlakbij D’n Hiemel en vormt sinds 2016 een prachtige uitbreiding op ons festivalterrein. De festivallocatie is gelegen in het City Centre van Maastricht en is het best lopend te bereiken. Op een kleine 10 minuten lopen vanaf NS Station Maastricht bent u er al. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Locatie: bij D’n Hiemel, Helpoort en Faliezusterspark, Bernardusstraat 24A, 6211 HL Maastricht, www.hiemel.com.